به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حوزه علمیه بوشهر، حجتالاسلام رضا خدری به روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: منظور از وحدت، یکی شدن نیست، معنای وحدت این نیست که همه با هم در یک فضا و زیر یک سقف زندگی کنند.
وی افزود: باید از روش خوب یکدیگر استفاده شود؛ البته هر روش خوبی در حوزه است، در دانشگاه آن را یاد بگیرند و هر روش خوبی هم که در دانشگاه است، در حوزه آن را بیاموزند و روشهای سنتی و روشهای وارداتى خوب، همدیگر را کامل کنند.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر اصل معنای وحدت به معنای پذیرش دو نهاد علمی کشور یعنی حوزه و دانشگاه عنوان کرد و بیان داشت: مسأله این است که دو جریان علمی و تحصیلی در کشور ما وجود دارد یکی از آن دو، به علومی مرتبط است که به جنبههای ارزشی جامعه می پردازند و این جریان، حوزه است که به دین، به اخلاق، به معارف و به فلسفهی الهی می پردازد.
وی به معرفی فعالیتهای حوزه علمیه استان در راستای وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: برگزاری جلسات هفتگی گفتگوهای دینی و قرآنی در دانشگاه خلیج فارس با حضور اساتید دانشگاه و یک استاد حوزوی متخصص در فلسفه دین، برگزاری جلسه گفتگوی اساتید حوزه علمیه استان و اساتید دانشگاه آزاد، جلسات مختلف حوزیان و دانشگاهیان و دورههای مشترک در برخی از شهرهای استان از جمله این فعالیتها است.
وی حضور بیش از ۵۰ نفر از اساتید حوزه برای تدریس در دانشگاههای استان، حضور حوزویان فرهیخته به عنوان مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و ارتباط خوب آنان با دانشجویان، جذب دانشگاهیان برای تحصیل در حوزههای علمیه استان از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و حتی دکتری، تأمین استاد برای حوزه دانشگاهی که هم مسئول و هم بسیاری از اساتید از حوزه علمیه استان هستند و نیز حضور همزمان طلاب و دانشجویان در درس تفسیر آیت الله صفایی بوشهری را از دیگر اقدامات حوزه علمیه استان در راستای وحدت حوزه و دانشگاه دانست.
حجتالاسلام خدری به معرفی حوزه علمیه استان بوشهر پرداخت و گفت: مدیریت حوزه علمیه برادران استان با ۹ مدرسه علمیه در شهرستانهای مختلف نزدیک به هزار طلبه و استاد و مبلغ طرح هجرت در استان بوشهر وجود دارد.
نظر شما